Is coaching iets voor mij?

Wat goed dat je overweegt om een coachtraject aan te gaan. Ik weet hoe spannend het is om die stap te zetten. We willen zo graag alles alleen oplossen en mogen vooral niet ‘klagen’. Maar zoals je merkt neemt die onrust niet af door te doen alsof het er niets aan de hand is.

Ik ken dit gevoel zo goed. Zelf vroeg ik pas om hulp toen ik mezelf volledig voorbij was gerend. De combinatie van coaching, yoga, zelfreflectie, talloze boeken en mindfulness hebben mij gebracht waar ik onbewust naar zocht; die echte verbinding met mezelf. Ik wist toen zeker dat ik als coach anderen wilde begeleiden in dit proces naar een leven met veel meer ontspanning, zelfliefde en vertrouwen. 

Coachtraject

Het coachtraject is teamwork. Ik help jou om tot de kern te komen van wat er speelt door gesprekstechnieken i.c.m. verschillende coachmethodieken. Zonder oordeel, met compassie en ook met humor. Jij ontdekt wat er nodig is om jouw situatie te doorbreken, vanuit de wijsheid die jij in je hebt. Verwacht van mij intensieve en persoonlijke begeleiding om jouw doel(en) met helderheid, kracht en vertrouwen te realiseren.

Wat levert coaching op?

Helderheid. Je weet waar je JA! tegen wil zeggen en wat je los mag leren laten, zodat je jouw energie in de juiste dingen gaat stoppen.

Verbinding. Je gaat voelen in plaats van alleen maar denken, leert met compassie naar jezelf te kijken, en leert vertrouwen op je eigen intuïtie. 

✓ Ontspanning. Je krijgt grip op je gedachten, leert minder streng voor jezelf te zijn en ervaart veel meer rust. 

Vertrouwen. Je staat zoveel bewuster en krachtiger in je schoenen door de dosis zelfkennis en zelfreflectie die je opdoet. Met deze nieuwe kijk op jouw wereld ben je in staat om keuzes te maken die passen bij wie jij bent. 

Is het tijd voor jou om dit avontuur aan te gaan? Laten we dan vrijblijvend kennismaken zodat jij kan bepalen of jij je fijn voelt bij mij. 

Traject & tarief

Een coachtraject duurt gemiddeld 6-8 sessies. Elke sessie van 75 minuten is 85,- (voor particulieren). Ik raad je aan het basistraject te nemen van 450,- voor 6 sessies. We zien elkaar één keer in de twee weken in mijn praktijk aan huis in Amsterdam of online via Zoom. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken?