Is coaching iets voor mij?

Wat goed dat je overweegt om een coachtraject aan te gaan. Ik weet hoe spannend het is om die stap te zetten. We willen zo graag alles alleen oplossen, mogen vooral niet ‘klagen’ en zijn goed in doen alsof er niks aan de hand is. Maar de meesten van ons hebben niet geleerd om te praten over ons gevoel of hoe we kunnen omgaan met negatieve gedachten, onrust en twijfels. Goed dat jij inziet dat er niks mis is met hulp vragen. 

Wat is de dertigersdip?

De dertigersdip, quarter life crisis of het dertigersdilemma is een doodnormale fase in je leven die heel veel onrust, twijfels en onzekerheden met zich meebrengt. Trust me, we gaan hier allemaal doorheen meestal tussen ons 25ste en 35ste. Terwijl jij net een periode van verschillende studies, banen, vriendjes, hobby’s etc. uitkomt, zie je vrienden huizen kopen, kinderen krijgen of succesvolle carrières hebben. Niet gek dat die druk om ook wat serieuzere stappen te nemen steeds hoger wordt, terwijl de twijfel over jezelf en dat wat je wilt toeneemt. Al die keuzes… Hoe weet je nou wat goed voor jou is?

Ik ken dit gevoel zo goed. Zelf vroeg ik pas om hulp toen ik mezelf volledig voorbij was gerend. Het samenwerken met een coach heeft mij zoveel helderheid gebracht. Zo realiseerde ik me toen wat er nodig was om mezelf ook echt open te kunnen stellen voor anderen, maar ook dat ik werk wilde doen waarbij het om de ontwikkeling van mensen gaat. Dit en vele andere inzichten hebben eraan bijgedragen dat ik echt ben gaan leven vanuit mijn eigen waarden. Zo besloot ik me om te scholen tot coach waar ik nu zoveel voldoening en plezier uit haal. Ik zie deze dip persoonlijk niet als een ‘crisis’, maar als een mooie kans om te groeien als je bereid bent dit avontuur met jezelf aan te gaan.  

Coachtraject

Het coachtraject is teamwork. Ik help jou om tot de kern te komen van wat er speelt door gesprekstechnieken i.c.m. verschillende coachmethodieken. Zonder oordeel, met compassie en ook met humor. Jij ontdekt wat er nodig is om jouw situatie te doorbreken, vanuit de wijsheid die jij in je hebt. Verwacht van mij intensieve en persoonlijke begeleiding om jouw doel(en) met helderheid, kracht en vertrouwen te realiseren.

Wat levert coaching op?

Helderheid en focus. Je weet wat je wél wilt en wat je los mag laten, zodat je jouw energie in de juiste dingen gaat stoppen.

Zelfvertrouwen. Je hebt een helder beeld van je kwaliteiten, talenten en valkuilen zodat jij je leven zoveel beter kunt regisseren. Ook ga je met compassie kijken naar dat wat jou in de weg zit om te groeien en met vertrouwen besluiten om het anders te doen.  

Balans. Je krijgt grip op je gedachten, gaat voelen in plaats van alleen maar denken en durft weer te vertrouwen op je intuïtie. Hierdoor is het veel makkelijker om bij jezelf te blijven, aan te voelen wat je nodig hebt en ervaar je veel meer rust.

Nieuwe mindset. Je staat zoveel bewuster en krachtiger in je schoenen door de dosis zelfkennis en zelfreflectie die je opdoet tijdens coaching. Met deze nieuwe kijk op jouw wereld ben je in staat om keuzes te maken die passen bij wie jij bent. 

Ben jij klaar om aan de slag te gaan? Laten we vrijblijvend kennismaken!

Traject & tarief

Een coachtraject duurt gemiddeld 6-8 sessies. Elke sessie van 75 minuten is 85,- (voor particulieren). Ik raad je aan het basistraject te nemen van 450,- voor 6 sessies. We zien elkaar één keer in de twee weken in mijn praktijk aan huis in Amsterdam of online via Zoom. Heb je vragen of wil je vrijblijvend kennismaken?