Wat levert coaching mij op?

OWNERSHIP

De touwtjes in eigen handen nemen. Tijdens de coachsessies wordt duidelijk wat jouw persoonlijke kwaliteiten, waardes, skills en valkuilen zijn. Hierdoor ben je in staat deze op de juiste manier in te zetten en keuzes te maken die passen bij wie jij bent. 

GROEI

Dat betekent buiten die comfortzone gaan. En ja… dat is spannend. Maar zolang je angsten en onzekerheden de controle over jou hebben blijf je precies waar je zit. En dat wil je waarschijnlijk niet. In de sessies onderzoeken we jouw belemmerende patronen en overtuigingen en zie je wat er nodig is om die te doorbreken zodat jij kunt groeien.

BALANS

Bring back the joy! Doordat je de lat voor jezelf zo hoog legt is de balans tussen de dingen die je ‘moet’ en dat wat je ‘wilt’ zoek. Als gevolg heb je last van stress, lek je energie en krijg je lichamelijke klachten. Coaching helpt je om die balans te herstellen zodat je weer plezier ervaart in de dingen die je doet en de juiste energie hebt om ze te doen.

(SELF) LOVE

We zijn geprogrammeerd om onszelf constant te bekritiseren en te vergelijken met anderen die het allemaal beter voor elkaar lijken te hebben. Zoals je zult merken brengt dit je niet verder. Door het ontwikkelen van zelfcompassie leer je milder voor jezelf te zijn, je leert je emoties onder controle te krijgen en te luisteren naar dat wat jij nodig hebt.