Hi, ik ben Marès.

Met mijn positieve energie en blik vooruit stort ik mij in alles waar ik uitdaging en avontuur in zie. Maar niet meer met oogkleppen op in de vijfde versnelling zoals ik dat eerst deed. Graag vertel ik je meer over hoe de dertigersdip mijn ogen heeft geopend. 

Tot mijn 28ste pushte ik mezelf tot het uiterste. Na lange dagen werken in de mediawereld waren borrels en feestjes vaste prik. ‘Ontspanning’ zocht ik in sporten als kickboksen en krachttraining. Rust nemen deed ik niet. Ik switchte van banen, huizen en mannen terwijl mijn vrienden gingen settelen. Door het constant streven naar meer en beter in alles wat ik deed putte ik mezelf fysiek en mentaal helemaal uit. 

Tot ik overspannen raakte. Alles wat ik dacht te zijn, was ik in één klap niet meer. Dit daagde me uit om te onderzoeken wie ik dan wél was, los van alles waarmee ik me altijd identificeerde. Door coaching, yoga, zelfreflectie, talloze boeken en meditatie kwam ik weer in verbinding met mezelf, iets waar ik daarvoor totaal niks van begreep. Zo leerde ik voelen in plaats van alleen maar te denken. Ik kwam erachter wie ik was los van de verwachtingen van anderen en zag in wat ik nou echt belangrijk vond en waar ik afscheid van moest nemen. Als enorme people pleaser leerde ik mezelf zonder schuldgevoel op de eerste plek te zetten. Bruisend van de energie en vol zoveel nieuwe inzichten kwam ik weer boven water.

Ik wist toen zeker dat ik werk wilde doet waarbij het om de ontwikkeling van mensen gaat. Altijd al houd ik me bezig met wat ons mensen beweegt en waarom we doen wat we doen. Vanuit mijn oprechte interesse in de ander zoek ik constant die echte verbinding. Ik ben iemand die graag anderen inspireert en motiveert om in hun kracht te gaan staan. Dit maakt dat ik coachen zo te gek vind. Vanuit mijn eigen ervaring en opgedane kennis help ik nu anderen om met zelfvertrouwen en plezier te gaan leven vanuit wie zij zijn.

Coachopleidingen

Levenscoach opleiding bij Sonnevelt
Systemic Healing bij iCoaching


Ik ben aangesloten bij CAT: het Collectief voor Alternatieve Therapeuten.