Ik ben Marès, ervaringsdeskundige in opgebrand raken en gecertificeerd life coach. Met mijn positieve energie en blik vooruit stort ik mij in alles waar ik uitdaging of avontuur in zie.

Tot een paar jaar terug betekende succes voor mij mezelf pushen tot het uiterste. Na lange dagen werken in de mediawereld waren borrels en openingen vaste prik. ‘Ontspanning’ zocht ik in sporten als kickboksen en krachttraining. Echt rust nemen gunde ik mezelf nooit. Ik leefde in de vijfde versnelling.

Tot ik op mijn 28ste overspannen raakte. Alles wat ik dacht te zijn, was ik in één klap niet meer. Op dat moment pakte ik alles aan om erachter te komen hoe het zover had kunnen komen en vooral wat ik nodig had om eruit te komen. Zo heb ik al mijn verantwoordelijkheden op werk afgedragen en mijn bokslessen ingeruild voor yoga en meditatie. Met de hulp van coaches kwam ik weer in verbinding met mezelf, iets waar ik daarvoor totaal niks van begreep. Zo leerde ik voelen in plaats van alleen maar te denken. Ik leerde beperkende patronen doorbreken en maakte plaats voor nieuwe. Bruisend van de energie en vol mooie inzichten kwam ik weer boven water.

Op dat moment realiseerde ik me dat ik werk wilde doen waarbij het om de ontwikkeling van mensen gaat. Ik ben iemand die graag verbind en houd van diepgang waardoor ik altijd al een oprechte interesse heb in de mensen om mij heen. Zowel privé als zakelijk is het voor mij belangrijk dat anderen zich bij mij gezien en gehoord voelen. Vanuit mijn sterk ontwikkelde intuïtie waarop ik geleerd heb goed te kunnen vertrouwen zie ik snel wat anderen nodig hebben. Ik vind het een eer dat ik als coach deze kwaliteiten dagelijks mag inzetten en mijn kennis en persoonlijke ervaring mag delen, zodat anderen vol zelfvertrouwen en met plezier de controle over hun leven weer terug kunnen pakken. 

Coachopleidingen

Levenscoach opleiding bij Sonnevelt
Systemic Healing bij iCoaching


Ik ben aangesloten bij CAT: het Collectief voor Alternatieve Therapeuten.