Testimonials

Wat ben ik blij dat ik een coachingstraject bij Marès heb gelopen. Ze is ontzettend lief en voelde me bij haar gelijk ‘thuis’, waardoor je vanzelf alles met haar durft te delen. Ik heb de sessies zowel intens als rustgevend ervaren en ik heb erg veel geleerd: praktische handvaten, grote inzichten, nieuwe overtuigingen. Ik neem even de rust om alles in me op te nemen en eigen te maken, maar wil daarna heel graag met Marès het volgende traject in! Ik wilde aan het begin van dit traject graag mezelf beter leren kennen zonder waardering te zoeken bij anderen en ik kan vol overtuiging zeggen dat dit heel goed is gelukt en daar ben ik Marès heel dankbaar voor!

Bibi (27) Amsterdam

De gesprekken die ik met Marès heb gevoerd hebben me heel veel inzichten gegeven. Ze is heel onderzoekend en invoelend ingesteld en voelt daardoor feilloos aan wat je nodig hebt, maar ook wanneer ik mezelf voor de gek probeer te houden. Ik durf wel te zeggen dat ik mezelf een stuk beter ken dankzij haar en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Fenna (31) Amsterdam

De coachsessies met Marès zijn zo fijn en (uiteindelijk) rustgevend, dat het niet voelt alsof je enorm hard werkt. Ondertussen worden een hoop dingen tussen de regels door duidelijk, wat het enorm effectief maakt. Niet belerend of te horen krijgen wat je wel/niet moet doen, maar het samen onderzoeken en patronen doorbreken. Ik zou geen andere coach meer willen.

Nathalie (32) Amsterdam

Marès voelt zo vertrouwd, toont altijd oprechte interesse en is eerlijk over wat ze denkt en voelt. Ze heeft een hele fijne energie wat maakt dat ze met allerlei soorten mensen uit uiteenlopende kringen goed overweg kan. Ze is voor mij het perfecte voorbeeld van een vrouw die door vallen en opstaan heeft geleerd om te luisteren en zich te verbinden met de verschillende kanten van zichzelf. Zowel het licht als de schaduw, de kracht en de kwetsbaarheid. En dat herkent ze ook in mij. Marès hoort en voelt me precies zoals ik ben. Dit zorgt ervoor dat ik me makkelijk naar haar openen. Ik kan volledig mezelf zijn en voel me gezien en gehoord. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor.

Bibi (29) Amsterdam

Coaching heeft me geleerd om processen in mijn dagelijkse leven te constateren, ze te beoordelen en waar nodig in kleine stapjes te veranderen. Mijn zelfbeeld is verbeterd (terwijl ik me niet eens heel bewust was van het feit dat het niet zo goed was), waardoor ik veel zaken in mijn leven bewuster benader, niet eens heel veel anders. Door ontspanningsoefeningen en gerichte vragen werd ik me bewust van de oorzaak van een aantal knelpunten; zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met haar enorme rust en door zonder oordeel te luisteren en te vragen heeft Marès me geholpen om beter naar mezelf te luisteren en soms even stil te staan wanneer dat nodig is. Iedere sessie brengt iets nieuws waar ik mee aan de slag kan, zonder dat het een opgave wordt of druk legt op een toch al hectisch bestaan. Voor mij was dit het beste, leukste en mooiste cadeau aan mezelf waarvan ik niet wist dat ik het wilde hebben.

Laura (37) Amsterdam

Bij Marès binnenstappen is als thuiskomen. Ze heeft een onwijs fijne energie en de sessies vinden plaats in een hele prettige ruimte waar het gelijk vertrouwd voelt. Hierdoor kan ik helemaal mezelf zijn en komen we snel tot de kern. Meestal hoef ik amper iets te zeggen en Marès voelt aan wat er speelt. De sessies hebben me erg geholpen bij de thema’s waaraan ik wilde werken. Zo ben ik rustiger in relatie tot mijn moeder (en zie ik nu in hoeveel ik stiekem op haar lijk;)), lukt het me nu om naar mijn gevoel te luisteren en besef ik me hoe belangrijk het is mezelf op de eerste plaats te zetten. Ook heeft ze mij laten inzien hoe ik mijn negatieve gedachten kan omzetten naar helpende gedachten. Wat nog zeker niet altijd makkelijk is;).

Sophie (30) Amsterdam