Testimonials

De gesprekken die ik met Marès heb gevoerd hebben me heel veel inzichten gegeven. Ze is heel onderzoekend en invoelend ingesteld en voelt daardoor feilloos aan wat je nodig hebt, maar ook wanneer ik mezelf voor de gek probeer te houden. Ik durf wel te zeggen dat ik mezelf een stuk beter ken dankzij haar en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Fenna van Kempen (31) Amsterdam

De coachsessies met Marès zijn zo fijn en (uiteindelijk) rustgevend, dat het niet voelt alsof je enorm hard werkt. Ondertussen worden een hoop dingen tussen de regels door duidelijk, wat het enorm effectief maakt. Niet belerend of te horen krijgen wat je wel/niet moet doen, maar het samen onderzoeken en patronen doorbreken. Ik zou geen andere coach meer willen.

Nathalie van Oord (32) Amsterdam

Marès voelt zo vertrouwd, toont altijd oprechte interesse en is eerlijk over wat ze denkt en voelt. Ze heeft een hele fijne energie wat maakt dat ze met allerlei soorten mensen uit uiteenlopende kringen goed overweg kan. Ze is voor mij het perfecte voorbeeld van een vrouw die door vallen en opstaan heeft geleerd om te luisteren en zich te verbinden met de verschillende kanten van zichzelf. Zowel het licht als de schaduw, de kracht en de kwetsbaarheid. En dat herkent ze ook in mij. Marès hoort en voelt me precies zoals ik ben. Dit zorgt ervoor dat ik me makkelijk naar haar openen. Ik kan volledig mezelf zijn en voel me gezien en gehoord. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor.

Bibi Backx (29) Amsterdam

Ik ben Marès erg dankbaar voor de begeleiding tijdens de sessies. Het was voor mij heel interessant om dieper in te gaan op mijn gedachten om erachter te komen of die wel juist waren. In onze sessies heeft zij mij een mooie andere kant van mijn gedachten laten inzien.

Tessa van E. (27) Amsterdam

Coaching heeft me geleerd om processen in mijn dagelijkse leven te constateren, ze te beoordelen en waar nodig in kleine stapjes te veranderen. Mijn zelfbeeld is verbeterd (terwijl ik me niet eens heel bewust was van het feit dat het niet zo goed was), waardoor ik veel zaken in mijn leven bewuster benader, niet eens heel veel anders. Door ontspanningsoefeningen en gerichte vragen werd ik me bewust van de oorzaak van een aantal knelpunten; zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Met haar enorme rust en door zonder oordeel te luisteren en te vragen heeft Marès me geholpen om beter naar mezelf te luisteren en soms even stil te staan wanneer dat nodig is. Iedere sessie brengt iets nieuws waar ik mee aan de slag kan, zonder dat het een opgave wordt of druk legt op een toch al hectisch bestaan. Voor mij was dit het beste, leukste en mooiste cadeau aan mezelf waarvan ik niet wist dat ik het wilde hebben.

Laura Mulckhuijse (37) Amsterdam